Zuid-Afrika & Mozambique: Exclusief genieten


Beleef de ongelooflijke natuurpracht van de Blyde River Canyon, geniet van een topsafari in een privé lodge in Krüger en laat u verwennen met Afrika’s mooiste strandbestemming in Benguerra-eiland (Mozambique).

Na uw (rechtstreekse) vlucht op Johannesburg vliegt u verder naar 2 absolute toplodges in Sabi Sands (Krüger). Zowel in de Sabi Sabi lodges als in de Lion Sands beleeft u 2x 2 nachten een ongelooflijke safari ervaring (met de Big Five) in een luxueuze accommodatie met persoonlijke service en hoogstaande restauratie.

Vervolgens rijdt u (of met eigen chauffeur) naar het charmante luxueuze boutique-hotel Oliver’s Restaurant & Lodge met zijn uitstekend restaurant (White River). Gedurende de volgende 2 dagen geniet u van de schitterende natuur van de spectaculaire Panorama-route en de hoogtepunten van de Blyde River Canyon zoals Bourke’s Luck Potholes, Gods Window, Pelgrims Restaurant en The Three Rondawels.

Tenslotte vliegt u naar de Mozambicaanse luchthaven Vilanculos waar een unieke helikopter transfer wacht naar het schitterende & paradijselijke Benguerra-eiland. Daar heeft u de keuze tussen 2 exclusieve strandlodges voor een onvergetelijke relaxvakantie.

 

 

Copyright Visit Africa VZW 2007-2017 - Reg. 0892.313.094 - All rights reserved - Website development www.dotinternet.be