Promo NamibiŽ: 8+2 gratis nachten


Wil je graag de indrukwekkende natuur van NamibiŽ ontdekken? Stel je droom dan niet uit en profiteer van ons interessant aanbod in samenwerking met de Gondwana Collection.

Een reis door NamibiŽ is een aaneenschakeling van extremen. Je kan een wandeling maken in de droge Kalahari woestijn, wilde dieren spotten op de zoutvlaktes van het Etosha Nationaal Park, klimmen op de kleurige rotsformaties van Damaraland, zandboarden op de duinen van Sossusvlei of dolfijnen zoeken tijdens een zeesafari in Walvisbaai. Ieder reservaat laat telkens een ander landschap en een andere dierenwereld zien, maar ook de contrasten tussen de lokale bevolking zijn erg groot. Zo leven in Windhoek verwesterde NamibiŽrs maar vind je in de verre uithoeken van het land de traditionele Himba bevolking en de San of Bosjesmannen. NamibiŽ is ťťn van de minst dichtbevolkte gebieden ter wereld, ideaal voor natuurliefhebbers.

De Gondwana Collection biedt verschillende lodges verspreid over het land en staat voor het behoud van de natuur, de lokale bevolking en de sociale verrijking van NamibiŽ. In minder dan twintig jaar zijn ze uitgegroeid tot een groot aanbod accommodaties vlakbij de toeristische hoogtepunten van NamibiŽ en hebben ze honderden jobs gecreŽerd.

Volgende accommodaties komen in aanmerking voor de aanbieding:
Caprivi: Hakusumbe River Lodge en Namushasha River Lodge
Etosha Nationaal Park: Etosha Safari Lodge en Etosha Safari Camp
Damaraland: Damara Mopane Lodge
Swakopmund: The Delight Swakopmund
Namib woestijn: Namib Desert Lodge en Namib Dune Star Camp
Kalahari woestijn: Kalahari Anib Lodge
Fish River Canyon: Canyon Lodge en Canyon Village

Voor elke boeking van minimum 10 nachten uit de Gondwana Collection in NamibiŽ, krijgt u 2 gratis nachten op basis van kamer & ontbijt + 1 gratis natuurrit in Kalahari Anib Lodge of Namib Desert Lodge + 1 begeleide wandeling bij zonsondergang inclusief drankje in Damara Mopane Lodge, Canyon Lodge of Canyon Village. Indien Gondwana Collection niet in de mogelijkheid is om twee van de tien nachten te bevestigen wegens beschikbaarheid, dan geldt het aanbod van 2 gratis nachten alsnog. De promotie is geldig in 2017.

Voor een prijsvoorstel op maat kan u terecht bij uw vertrouwde reiskantoor in de buurt. Voor meer informatie bezoek: www.livetotravel.be.

 

 

Copyright Visit Africa VZW 2007-2017 - Reg. 0892.313.094 - All rights reserved - Website development www.dotinternet.be