Oeganda - Gorilla's en zoveel meer


Nevelige hooglanden, Afrika’s grootste meer en een ongekende fauna en flora. Oeganda omvat het beste wat Afrika te bieden heeft. Ver van de begane paden brengt ReizenNaarAfrika.be u naar de meest indrukwekkende locaties in Oeganda.

Winston Churchill noemde Oeganda 'De parel van Afrika' en gelijk had hij. Oeganda is een gecondenseerde versie van het Afrikaanse continent. Denk maar aan de Rwenzori Mountains, de grootste bergketen in Afrika. Of de Nijl, die ontspringt in Afrika's grootste meer Lake Victoria. En één van 's werelds hoogste concentraties primaten - waaronder de befaamde berggorilla’s – die de onherbergzame groene regenwouden bevolken. Dankzij de samenkomst van Noord-, Oost- en West-Afrikaanse habitats is Oeganda eveneens het land bij uitstek voor vogelliefhebbers!

Ontdek tijdens onze individuele rondreizen met privéchauffeur/gids per 4x4 jeep het echte Afrika. Nergens anders kunt u straattaferelen fotograferen met meer kleur, lachende mensen en typische marktjes. Gelukkig bestaat er in Oeganda niet zoiets als een menigte, zelfs niet in de bekendste nationale parken. Dit is dus hét ideale moment om het land een bezoekje te brengen. Oeganda geniet genoeg populariteit om over een voldoende ontwikkelde infrastructuur te beschikken, terwijl u zich nog steeds als ontdekkingsreiziger en avonturier waant...

Meer informatie over deze boeiende bestemming en uitgewerkte reisprogramma’s kunt u raadplegen via www.reizennaarafrika.be/landen/16/2/oeganda.html.

 

 

Copyright Visit Africa VZW 2007-2017 - Reg. 0892.313.094 - All rights reserved - Website development www.dotinternet.be