Wandelen in Zuid-Afrika


Ben je een liefhebber van wandelen in de natuur? Zuid-Afrika heeft heel wat te bieden ! Je hebt de keuze uit drie types wandelingen : de bush walks, de dagwandelingen en meerdaagse wandelingen.

De bushwalks zijn wandelingen bij zonsopgang in de natuurparken. Samen met twee gewapende gidsen ga je in kleine groepjes wandelen in de Afrikaanse bush tussen de wilde dieren. Spannend ! De gidsen vertellen vol enthousiasme over sporen zoeken, struiken en mestkevers.
De imposante Drakensbergen lenen zich uitstekend voor fikse dagwandelingen van zon 15 20 km met of zonder gids. De Panorama Route heeft ook enkele prachtige dagwandelingen aan de Blyde Riviercanyon.

Meerdaagse wandelingen zijn volop in opmars. Met een gids wandel je 4 dagen in het Krugerpark met een kleine dagrugzak. Je slaapt in eenvoudige bushcamps bij een kampvuurtje. De Hoerikwagga Trail in het Tafelberg natuurreservaat is een 4-daagse wandeling. De meest populaire is echter de Otter Trail aan het Tsitsikamma natuurpark. Je wandelt met je rugzak 4 dagen langs de prachtige kustlijn van de Indische oceaan, doorkruist riviertjes en wandelt door jungle.

Goesting? www.zuidafrika.com

 

 

Copyright Visit Africa VZW 2007-2017 - Reg. 0892.313.094 - All rights reserved - Website development www.dotinternet.be