La Réunion - hét eiland van contrasten


De natuurlijke diversiteit van La Réunion biedt een brede waaier aan activiteiten en voor elk wat wils. Noord, zuid, oost en west zijn voor het eiland meer dan de vier windstreken. Elk gebied heeft zijn sterke troeven, zijn eigen identiteit en diversiteit. In ieder deel van het eiland wacht u een nieuwe reis.

La Réunion is drie miljoen jaar geleden ontstaan na de uitbarsting van de vulkaan Piton des Neiges. Het vulkanisch massief rees 3071 meter op uit de Indische Oceaan en vormde het eerste deel van het eiland. Een tweede massief ontstond vele tienduizenden jaren later, met de uitbarsting van een nabijgelegen vulkaan, de Piton de la Fournaise. Het is tot op vandaag een van de grootste en meest actieve vulkanen ter wereld.

De drie ‘cirques’, Mafate, Salazie en Cilaos zijn gelegen rond de hoogste berg van het eiland, Piton des Neiges. Het zijn ware wandelparadijzen met elk hun eigen ‘persoonlijkheid’. Ieder landschap is een open boek over het ontstaan van de wereld met een natuurlijke vestingmuur vol groene begroeiing als grens.

Het westen is de plek voor zee liefhebbers, fijn zand en zonnige stranden zijn omgeven door een koraalgordel. De haven van Saint-Gilles biedt u verschillende activiteiten zoals vissen, tochten met de catamaran, surfen en duiken.

La Réunion leent zich perfect voor families, koppels en avonturiers met een hart voor actieve vakanties vol beleving. Deze plek heeft alles in huis voor een onvergetelijke ervaring. 

Meer weten over deze fantastische bestemming, kom dan zeker op woensdag 7 juni naar ons kantoor voor onze ‘reisbabbel met bubbels’. Reisbabbels zijn gratis en toegankelijk voor iedereen. Wel vragen we je in te schrijven, zodat we ook voor jou bubbels kunnen voorzien. Wees er snel bij, want het aantal is beperkt.

Inschrijven kan via http://reisbabbels.bestoftravel.be.

 

 

Copyright Visit Africa VZW 2007-2017 - Reg. 0892.313.094 - All rights reserved - Website development www.dotinternet.be